sâmbătă, 26 martie 2016

Cum devin un model de videochat?Videochatul de acasa
In acest domeniu se poate lucra atat de la studiourile din Iasi, cat si de acasa, situatie in care este nevoie ca modelele sa isi asigure echipamentele necesare, laptop, webcam de calitate, conexiune la internet, iar acestea implica costuri in plus. Pe de alta parte, munca se efectueaza de acasa, este mult mai confortabila si se economiseste timp important cu transportul catre studio si inapoi.

Care sunt castigurile?
Cele mai serioase studiouri de videochat din Iasi ofera modelelor posibilitatea de a avea un salariu lunar fix sau de a primi un procent din veniturile generate, de regula intre 30% si 70%, alaturi de numeroase bonusuri in functie de performante si alti factori. Un model fara experienta poate avea un salariu ce debuteaza de la 700 de dolari si poate depasi cateva mii de dolari.

Cum devin un model de videochat?
In primul rand este nevoie ca fetele sa aiba peste 18 ani si sa se intereseze care sunt studiourile ce fac angajari si bineinteles, oferta prezentata de acestia. Chiar si fara experienta, fetele se pot angaja, insa este nevoie de cunoasterea limbii engleze, in caz contrar comunicarea cu partenerii de discutii se va face cu dificultate. In plus, sunt necesare cateva calitati importante precum seriozitate, ambitie, comunicativitate, pentru ca modelele trebuie sa se dedice acestui job.

Cum se evita riscurile?
Pentru a avea siguranta locului de munca si ca studioul functioneaza in mod legal, fetele pot apela la agentiile de videochat serioase si renumite, in caz contrar risca sa fie inselate din punct de vedere financiar, sa nu fie respectate de angajati si sa isi desfasoare activitatea ilegal.

Site-uri cu care se colaboreaza
Studiouri de videochat profesioniste dispun de proprii clienti fideli, iar acestia provin din diferite site-uri cu care se colaboreaza. Asadar, munca modelelor este putin mai usoara, deoarece nu trebuie sa isi caute in permanenta noi admiratori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu