vineri, 20 martie 2015

Depozit distribuitor tevi

                Pentru constructia unei hale industriale am fost nevoit sa apelez la mai multe firme din domeniu pentru ca la mai marii distribuitori, depozite,  preturile sunt duble. Am avut nevoie de teava neagra pentru instaltii.         
                Cum preturile erau prea mari iar la producator cantitatea era prea mica pentru a le comanda am tastat pe google ce firma are cele mai mici preturi.  Am gasit firma Green Stal ce se ocupa doar cu vanzarea de tevi si am descoperit o gama variata ieftina si de o calitate ireprosabila. Am fost surprins sa vad promptitudine si livrare in cel mai scurt timp mai ales ca hala se afla la Craiova iar baietii sunt din Bucuresti. Mi s-au oferit certificate de calitate conform cu standardele europene iar plata s-a facut la termen ceea ce mie mi-a convenit de minune pentru a-mi imbunatatii cash-flowul. Teava neagra  am folosit-o pentru reteaua de gaze ce este trasa atat prin pamant cat si prin interiorul halei. Ea are rezistenta la presiune si rezista mecanica in conditii grele.  

                Cele 3 tiruri de teava au plecat luni la ora 10 din Bucuresti si au ajuns la mine la hala dupa masa in jur de ora 16, in conditiile in care eu comanda am facut-o vineri pe la ora pranzului. In piata se vorbeste foarte frumos despre aceasta companie si mai departe si eu va recomand sa comandati de la dansii.  Pentru acces ori cautati pe google ori contactati mai sus link-ul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu