joi, 9 iunie 2016

Conditii pentru a te angaja la un videochat

Jobul de videochat implica foarte multa flexibilitate, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care este atat de popular. Modelele au posibilitata de a se angaja la un studio, unde salariile fie sunt, in medie, de 6.000 de lei, fie pot opta pentru a castiga un procent din veniturile castigate, in general de 50%, ambele variante avand avantaje si dezavantaje. Insa acest job nu este pentru oricine, fiind necesara indeplinirea anumitor criterii pentru a putea deveni model de videochat.
Conditii pentru a te angaja
In primul rand este nevoie de cunoasterea unei limbi straine, de preferat engleza, intrucat pe aceasta cale se comunica cu majoritatea utilizatorilor din toata lumea. De asemenea, fetele trebuie sa aiba aspectul fizic placut, sa fie serioase, ambitioase, sa se dedice muncii lor si nu in ultimul rand, sa fie optimiste. Exista 3 ture din care se poate alege cea mai potrivita stilului fiecarei persoane, fie dimineata, dupa amiaza sau noaptea, lucrandu-se 5 zile pe saptamana.
Este esential ca modelele sa se adapteze cerintelor studioului si sa tina cont si eventual sa puna in aplicare toate sfaturile primite de la traineri. Varsta minima este de 18 ani, iar cea maxima variaza de la un studio la altul, intre 18 si 38 de ani.
Liberate
Cine se angajeaza in acest domeniu va beneficia de carte de munca, activitatea desfasurandu-se conform legii, iar oricand se doreste se poate renunta la contract. Cu toate acestea, in cazul in care modelele au beneficiat de un bonus la angajare pentru cateva luni, iar acel termen nu este indeplinit, atunci acestea trebuie sa restituie intreaga suma primita.
Conditii bune

In cadrul acestui job ser respecta intimitatea fiecarei persoane, astfel incat modelele au parte de propria incapere, dotata cu mobilier de calitate, aer conditionat, fiind asadar niste conditii foarte bune de lucru. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu